Услуги & Терапии

Теодора Драговска е квалифициран специалист с дългогодишен опит в областта на кинезитерапията и логопедията.

Терапия с Теодора Драговска

Мечтателите с предимство!

Терапия -метод, подход за въстановяване и укрепване на зравето. Кинезитерапия – това е лечение с движение, лечебна, поддържаща и превантивна. За мен това е възможност да участвам пряко и да съм част от процеса на възстановяване и подобряване здравето на пациента. Съвместно, като един екип, с търпение, вяра и професионализъм изминаваме пътя към здравето и неговото хармонично възстоновяване. Щастлива съм с това, което правя, радвам се на всеки етап от работата си с пациентите и съм благодарна за тяхното доверие.

Често задавани въпроси

Прочетете отговорите на често задаваните въпроси и, ако имате нужда от допълнителна информация, може да се свържете с мен чрез контактната форма.

Добре е да се проведат най-малко 10 последователни терапии. При нужда може да се продължи с 2 или 3 терапии седмично.

Да, разбира се. Това е важна част от целия оздравителен процес.

От теб зависи какво ще избереш. Но сутрешна лека дихателна гимнастика е добро решение.

За всяка лечебна терапия трябва време и търпение. Когато идваш на терапия се чувстваш добре, отговори си на въпроса в кой момент и кога се променят нещата за теб?

Можете да застанете пред огледалото и непринудено да правите упражненията за устата и езика и съвсем естествено да го поканите да Ви покаже как се прави, защото се затруднявате в това. Превърнете заниманието в игра.

Казано е „Бързата работа срам за майстора“. До сега си търпял и не си имал нужда от терапия, а сега искаш бързо. Можеш и сам да избереш.

Възможно е да има няколко причини за това – като хроничната умора, наднорменото тегло или прекарано скоро заболяване. Добре е да се установи причината. Като за начало може да се прави сутрин за 10-15 минути дихателана гимнастика.

За това има решение. На всеки 2 часа можеш да направиш 5 или 10 минутна офис гимнастика за ръцете, крака и гърба. Ако има възможност вместо на стол да седиш на Swiss ball за няколко часа до като работиш също ще ти помогне. Седенето на тази топка мобилизира цялото тяло като подобрява стойка и баланса, пък и е забавно.

Задайте свой въпрос

  АДРЕС

  ул. Св. Осий Кордобски 124
  София

  РАБОТНО ВРЕМЕ

  Пон.-Пет.: 15:00 – 19:00
  Съб.: 12:00 – 18:00
  Нед.: Почивен ден

  ЗА ВРЪЗКА

  +359 89 702 4847

  info@dragovska.com